Luft/luft

värmepumpar

En luftvärmepump är både ekonomiskt och klimatsmart komplement till husets övriga uppvärmningssystem. För varje kilowatt el som behövs för driften ger den tillbaka 3-5 kilowatt värme. Luften tas utifrån och omvandlas till värme som sedan sprids med hjälp av en tystgående fläkt vilket ger ett behagligt inomhusklimat. Är golvdrag ett problem blir det ett minne blott efter installationen.

Sommartid kan luftvärmepumpen även användas som luftkonditionering och ger då skön svalka inomhus. Luftvärmepumparna har också luftreningsfilter vilket gör det extra bra för pollenallergiker under våren och sommaren. En ren värmepump kan öka effekten med upp till 50% så kom ihåg att dammsuga filtret på innerdelen ungefär en gång i månaden samt att boka en större rengöring vart annat år för bästa effekt.

Du ska känna dig trygg med våra rekommendationer av pump och placering av dessa. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning hemma hos dig. Kontakta oss idag!

Play Video

tidigare utförda jobb / projekt

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Värmepumpar i Norr AB innehar F-skattesedel.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.