värmepumpar

service

Precis som för annan teknisk utrustning är det bra att kontinuerligt serva sin värmepump. Det ger längre hållbarhet, bättre prestanda och ökad driftsäkerhet.

Vi utför alla typer av service och reparationer av värmepumpar bl.a rengöring och injustering av kyl och värmeanläggningar. En ren värmepump kan öka effekten med upp till 50% och bör göras efter ca 2 år.

Service på din värmepump

Din värmepump är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan även en värmepump behöva ses till då och då. Med återkommande service säkerställer du att din värmepump kontrolleras regelbundet och att inställningar finjusteras om det behövs. Det ger din värmepump bästa möjliga förutsättningar för lång livslängd, bästa möjliga prestanda och minimerad risk för driftstörningar.

Service utförs alltid av utbildade servicemontörer med korrekta verktyg. Vid en service kontrolleras och mäts värmepumpens komponenter, varefter du som kund får ett protokoll på att din installation fungerar optimalt.

Fördelar med återkommande service

  • Ger din värmepump ännu längre livslängd.
  • Säkerställer maximal verkningsgrad och besparing.
  • Minimerar risken för oväntade fel och driftstopp.
  • Värmepumpen injusteras exakt efter husets värmebehov, då detta kan ändras över tid.

Värmepump av annat fabrikat

Har du en värmepump av ett annat fabrikat? Det är inga problem. De flesta av våra återförsäljare kan hjälpa dig med service även av andra värmepumpar än Mitsubishi.

Läs mer om ROT-avdrag:

Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 100 000 kronor per år. Förutsättningen är att du anlitar en hantverkare med F-skattsedel för jobbet samt att du äger fastigheten.

Värmepumpar i Norr AB innehar F-skattesedel.

ROT-avdraget är en bra möjlighet för många att få gjort det där lilla extra. Alla våra tjänster täcks av ROT-avdraget, notera att det endast är arbetskostnaden som är avdragsgill, inte materialkostnaden.

Mer information om förutsättningar för avdraget kan du hitta på Skatteverkets hemsida.